24 Temmuz 2013 Çarşamba

Bayanlara Tektaş, Erkeklere Kol Düğmesi

Sevdiklerinize alabileceğiniz en şık hediyeler arasında elbette ki bayanlar için tektaş yüzük modelleri, erkekler için ise kol düğmesi modelleridir. Kadınların oldukça hoşlandığı ve her kadının sahip olmak istediği tektaş yüzük modelleri ile sevdiklerinizi sevindirin. Kadınları oldukça mutlu eden bu minik tektaş hediyeler, gümüş, altın, bakır gibi materyallerden üretilebiliyor. Tektaşlar pırlanta, elmas, yakut gibi taşlar kullanılarak tasarlanabiliyor.



Günümüzde bir çok yenilik kazanan tektaş yüzük tasarımları geçtiğimiz yıllarda tek tip ve oldukça sıkıcıydı. Klasik tektaş yüzük dediğimiz bu modeller beyaz ya da sarı altın üzerinde tektaş pırlantadan oluşuyordu. Günümüz de ise pek çok ilginç tektaş yüzük tasarımları bulunmaktadır. Pembe, mavi, mor gibi pek çok değişik renk taşlar kullanılabiliyor. Tasarımları klasik değil yüzük bölümü başka taşlar ile desteklenip süslenebiliyor. Pek çok farklı tektaş tasarımı bulunmaktadır.

Takılar özellikle de yüzükler eski çağlardan bu yana bir soyluluk göstergesi olarak kabul edilmiştir. Yüzük takılar arasında ilk kullanılmaya başlanan aksesuar çeşidi olarak kabul edilir. Yüzükler eski çağlarda aynı zaman da bir güç simgesi olarak gösterilirdi. Birine yüzüğünü vermek ona kendi gücüne devretmek yetkilerini kullanma izni vermek anlamına gelirdi. Aynı zaman da zenginlik göstergesi olan takılar gösteriş amaçlı da kullanılırdı.



Eski çağlardan beri oldukça sevilen ve tercih edilen aksesuarlar arasından günümüzde en çok beğenilen ve arzulanan elbette ki tektaşlardır. Tektaşlar ile sevdiklerini mutlu edebilir ve baktıkça sizi hatırlamalarını sağlayabilirsiniz. Kültürümüzde bağlılığın simgesi olan bu yüzükler kadar güzel bir hediye bulmak oldukça zordur.

Kadınlara alınabilecek en güzel hediyeler tektaşlar olurken erkekleri de unutmamak lazım. Onlar için ise en güzel hediyeler elbette ki kol düğmesi modelleridir. Hem şık hem de prestijli görünen mükemmel kol düğmelerinden sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Bir birinden şık kol düğmesi modelleri Mortakı’da sizler ile buluşuyor. Zevkinize uygun dilediğiniz modeli Mortakı’dan seçebilir, ister sevdiklerinize isterseniz kendinize satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder