17 Eylül 2013 Salı

Kadınlar İçin Hayati Bir Konu: Giyim

Kadınlar giyim konusunda çok titiz, hatta zaman zaman takıntılıdır. Tokasından ayakkabısına, bluzundan pantolonuna, kolyesinden halhalına, eteğinden gömleğine kadar her şey tam istediği gibi olsun ister. Bir giydiğini bir daha giymeyenler, kendi giydiğinden başkasının üzerinde gördüğünde sinir krizi geçirenler, üzerindeki elbiseye uygun bir ayakkabı bulmak için dolap karşısında saatler geçirenler ve daha neler neler. Giyim konusunda bu kadar titiz bir güruhun ihtiyaçlarını karşılamak tabii ki bir hayli zor.

Bayan Giyim


Bayan giyim çok titiz bir konu. Renkler, işlemeler, materyaller için her tür seçenek kadınların hizmetine sunulmalı ve talep için arz yaratılmalıdır. Aradığı elbise için gerekirse günler boyunca mağazaları dolaşan kadınlar, aklındaki kombinleri temin edene kadar arayışa devam edebilirler. Bu yüzden onlar için bir markanın ürün çeşitliliği çok önemlidir.

Online giyim sitelerinin yaygınlaşması, kadınların bu arayışlarına daha fazla cevap verebiliyor. Aradıkları ürünü çok fazla çaba sarf etmeden bulabilen kadınlar, tek tıkla kapılarına gelen ürünlere çok daha fazla talep gösteriyorlar. Daha fazla seçeneğin daha uygun fiyatlara mevcut olması da online alışverişin kadınlar açısından bir diğer artısı. Kadınlar için bu alışveriş çeşidinin dezavantajlı yönü, ürünü satın alırken deneme şansı olmaması. Çünkü ürünü denemek, vücut hatlarına uygunluğuna bakmak onlar için alışverişin en önemli kriterlerinden biri.



Giyim konusu kadınlar için hayati öneme sahip ve bu konunun satın alma kısmı fazlaca hassas. Markalar bu konuda dikkatli olmalı ve yönelimleri gözden geçirerek hareket etmeli.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder