23 Ağustos 2013 Cuma

Ruhunuza Doğru Bir Yolculuk

Hayata biraz ara verip ruhunuzun ve bedeninizin sesini dinleyin. Günlük koşuşturmaca içerisinde kendimize vakit ayırmayı ihmal ediyoruz. Oysa, bedenimiz ve ruhumuz yaşadığımız bütün yoğunluğu ve sıkıntıyı içine çekerek dışa yansıtıyor. Stres insanı erken yaşlandıran bir olgu. Spor yapan insanların kaç yaşında olurlarsa olsunlar ne kadar dinç göründüğünü fark ettiniz mi hiç? 



Spor yapmak için vaktim yok demeyin. 10 dakika bile ayırsanız sizi gün içerisinde zinde ve mutlu tutacak bir egzersiz yapabilirsiniz. Son yıllarda pilates ve yoga yükselişe geçti. Bu sporlar sayesinde hem vücudunuz şekilleniyor hem de ruhunuz dinleniyor. 

Önümüzdeki Eylül ayında Santral İstanbul'da Mindbody adında bir festival düzenleniyor. Eğer sizde vücudunuzu dinlendirmek ve ruhunuza enerji katmak istiyorsanız bu festivale katılabilir, workshoplardan yararlanabilirsiniz. Siz yoga yaparken çocuklarınızı oyun alanına bırakabiliyor oluşunuz da mazeret bulma ihtimalinizi azaltıyor. 

Festival boyunca sağlıklı ve lezzetli yemeklerden yiyebiliyor, yoga ve pilates hakkında bilgi alıyor ve mutlu bir yaşamın keşfini yapıyorsunuz. Daha önce bu sporlarla uğraşıp uğraşmamanız hiç önemli değil. Mindbody Festival'in kapısı herkese açık. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder