22 Mart 2013 Cuma

Parfüm ve Biz


Parfüm olmadan önce nasıl yaşıyorduk şaşırıyorum bazen. Hayat nasıl geçiyordu. Parfümden yayılan o hoş koku, kıyafetlerimize siniyor ve bir yerden geçerken kendimizi hayran bıraktırmamızı sağlıyor ya, işte o yüzden parfümü herkesten daha fazla kullanıyor ve seviyorum.

Bayan parfümleri denilince çok fazla seçenek bulabilmek artık çok kolay. Gerçi parfümün kalıcılığı tamamen vücuttaki yağ ile doğru orantılı. Vücudu daha yağlı olan birinin üzerinde parfümün daha kalıcı olduğunu duymuş muydunuz? 
Tam tersi bir durumdayım, ben ne yapacağım o zaman diyebilirsiniz. Parfümden hiç bir koşulda vazgeçecek lüksümüz yok hanımlar.





Satılan bayan parfümleri içinde en çok dikkat ettiğimiz erkekleri etkileyen parfümler oluyor. Sevgilisiyle buluşma giderken bir şişe dolusu parfümü üstüne boşaltan kadınlarla dolu etraf. Parfümün uzun süre kalması kadar istediğimiz esansa sahip olması da önemli tabi.

Lavantadan hoşlanan kadınlar, baharatlı parfümleri tercih etmiyor mesela. Çiçek kokusunu sevenlerin de yeri ayrı kategoride olmalı. Çiçek kokularına sahip parfümleri kendiniz için olmasa bile sevdiklerinize alıp armağan edebilirsiniz.

Bayan parfümleri, satın alınan hediyeler arasında en yaygın olanı. Erkekler, özel günlerde sevgili ya da eşlerine ne alacağım kaygısıyla ilk parfüme saldırıyor. Sevdiğinizin kullandığı parfümden alıp onu mutlu edebilir ya da farklı bir çeşit alarak değişiklik yapmasını sağlayabilirsiniz. Bayanlar ise erkekleri etkileyen parfümler ile onları baştan çıkarıp kendilerine daha da aşık edebilirler. Parfüm; takı gibi, ayakkabı gibi olmazsa olmazımız olsun mu olsun.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder