26 Mart 2013 Salı

Ona Özel Olduğunu Hissettirin


Kadınlar zarif ve estetik varlıklar... Her zaman her şeyin en iyisini ve en güzelini hak ediyorlar. Onlara kendilerini özel hissettirmek ise, beylerin öncelikleri arasında yer alıyor. Sevdiği kadına aşkını göstermek isteyen beyler tercihlerini, Mor Takı’nın zengin çeşitliliği ile göz dolduran takı koleksiyonlarından seçtikleri özel parçalardan yana kullanıyorlar.





Pırlanta, altın kolye, gümüş yüzük, tektaş, inci küpe, gümüş kolye... Aradığınız her ürünü rahatlık ile bulabileceğiniz Mor Takı koleksiyonunda yer alan tasarımlar, sevdiğiniz kadını özel ve “tek” hissettirmek amacı ile hazırlandı. Birbirinden çarpıcı tasarımların bulunduğu koleksiyonda, tercih yaparken zorlanabilirsiniz. “Kendin Tasarla” özelliği sayesinde dilerseniz, seçtiğiniz bir yüzüğü, kolyeyi, bilekliği ya da herhangi bir takıyı; hammaddesini ve kullanılan taşını kendi zevkinize göre seçerek sadece ona özel bir tasarım ile karşısına çıkarak gönlünü fethedebilirsiniz.

Ona hediye edeceğiniz tektaş yüzüğü katalogtaki tasarımlar arasından seçtikten sonra, minik dokunuşlar sayesinde seçtiğiniz parçayı ikinize özel kılabilir, başka kimsede olmayan bir yüzüğü taşıyor olmanın gururunu ona yaşatabilirsiniz. “Kendin Tasarla” özelliği kullanım kolaylığı sağlaması açısından da oldukça rahat bir uygulama. Seçtiğiniz ürünün bulunduğu sayfada yer alan butona tıkladığınızda öncelikle taş tercihiniz yapabilirsiniz. Kök yakut, kök zümrüt, garnet, rhodolite garnet, ametist, akuamarin, smokey quartz, yeşil quartz, sitrin, zirkon, siyah zirkon ve pırlanta gibi oldukça zengin bir taş çeşitliliğine sahip olan site özellikle yüzük tercihlerinizde, kendi tasarımlarınızı yaparken keyifli anlar yaşamanıza neden olacak. Taş seçiminden sonra sırayı materyal çeşitleri arasından onun stilini en çok yansıtanı bulmaya geliyor. 14 karat altın, 8 karat beyaz altın, 8 karat rose altın, 8 karat sarı altın, 925 ayar beyaz gümüş, 925 ayar rose gümüş ve 925 ayar sarı gümüş alternatiflerinden dilediğinizi seçmek size kalıyor. Dilerseniz, önce materyal seçimini yapıp ardından hangi taşın daha uyumlu bir görünüm yarattığını deneyebilir, böylece size özel kusursuz takı seçiminizi tamamlayabilirsiniz.

Yıllardır profesyonel hizmet anlayışı ile çalışan ve müşteri memnuniyetini her daim ön planda tutan Mor Takı, uygun ödeme koşulları ve taksit imkanları ile de mutluluğunuzu ertelemeden yaşamanıza yardımcı olmanın sevincini yaşıyor. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder