23 Temmuz 2014 Çarşamba

Perde Seçiminizi Storlardan Yana Kullanın

Kullanımı ve tamiri en kolay mekanizmalı perde olan stor perde modelleri, günümüzde özellikle mutfaklarda tercih edilmektedir. Kullanım ömrü yaklaşık olarak 4 yıldır. Oldukça fazla renk ve desene sahip kumaşlarda stor perdeler üretilmektedir. Bu stor perdelerin kumaş seçenekleri arasında güneş ışığını kırıcı, karartıcı ve tüle benzer kumaşlar vardır. Zaten stor perdelerin esas amacı da güneş ışığından istenildiği gibi yararlanılmasıdır.

Ülkemizde belirli bir perde standardı olmadığı için, yapı marketlerinde ya da online dekorasyon sitelerinde standart ölçülere sahip stor perdeler satılmaktadır. Perde sistemleri arasındaki en ekonomik model olan stor perdeler, modern mutfaklara harika görünümler kazandırmanızı sağlayabilir. Ayrıca sadece mutfaklar için değil, çalışma odaları ve çocuk odaları için de son derece uygun bir seçenek olan stor perde modelleri sayesinde yaşam alanlarınızı güzelleştirebilirsiniz.

Stor perde seçiminizi yaparken kullanacağınız mekanın özelliklerine dikkat etmeniz gerektiğini unutmayın. Çünkü mutfak için seçilmesi gereken bir stor perde ile iş yeriniz için seçmeyi düşündüğünüz stor perde modeli birbiri ile aynı olmayacaktır. Bu nedenle stor perdenizi seçerken dekorasyon sitelerinden, forumlardan ya da dekorasyon dergilerinden okuyacağınız tüyolardan faydalanarak seçmeye dikkat etmelisiniz.

Günümüz dekorasyon trendlerinde vintage ya da country tarzda döşenmiş evler bir hayli moda olmuş durumda. Yeni moda trendlere kolayca uyum sağlayabilen stor perdeler, mekanlara ayrı bir hava katarak güzelleştirmektedir. Eğer siz de stor perdelerin getirdiği güzelliklerden en uygun fiyatlarla yararlanmak istiyorsanız, mutlaka Evidea'ya gelerek perde seçiminizi gerçekleştirmelisiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder