10 Temmuz 2014 Perşembe

Evidea Ürünleriyle Evinize Farklılık Getirin

Günümüzde artık internet üzerinden alışveriş yapmak bir lüks değil aksine bir ihtiyaç haline dönüştü. Çünkü çağımız hızlılık çağı. Az zamanda çok iş yapma çağı. Zamandan kar etme çağı. Bu sebeple fast-food’larımız var örneğin. Bu sebeple artık uzun ve kalın kitaplar yerine daha “hızlı” tüketilebilen 140 karakterli twitter gönderileri ön planda. Bunları kesinlikle kötülemiyorum, yanlış anlaşılmasın. Her çağın, her dönemin kendine özgü alışkanlıkları ve de benimsenmesi gereken bazı özellikleri mevcut. Bu çağda da hız şüphesiz ki bunlardan biri.



İnternet üzerinden alışveriş yaparken aynı anda bir çok ürünü kıyaslayabilir ve de bu sayede zamandan fazlasıyla kar sağlayabilirsiniz. Bunu yaparken, aynı anda aynı ürünün farklı sitelerdeki fiyatlarını kıyaslayabilmenizden, yahut aynı anda birkaç ürünü birden birkaç saniye içinde inceleyebilmenizden bahsediyorum. Bu, sizleri mağaza mağaza dolaşıp fiyat ve ürün araştırması yapma derdinden kurtaracaktır. Evinizde ya da ofisinizde, bilgisayar başında, oturduğunuz yerden onlar ürünü inceleyebilir, ürünlerin özelliklerini en ince ayrıntısına kadar öğrenebilirsiniz. Sonunda gidip mağazadan alacak olsanız bile, yine de en azından hangi ürünün hangi markasını, hangi modelini, hangi rengini alacağınıza masa başında karar verip gayet kendinden emin ve kararlı bir biçimde sokağa çıkabilirsiniz.




Bu noktada da, özellikle de ev dekorasyonu konusuna önem verenlere Evidea sitesini öneriyorum. Buharlı temizleyici tarzı teknolojik ürünlerden ayakkabılık gibi kullanışlı ürünlere kadar onlarca ev dekorasyon malzemesi ve ürünüyle Evidea, sizlere büyük bir hizmet sunuyor. Kaçırmayın derim.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder