10 Mart 2014 Pazartesi

Telefonunuzu Tasarım Kılıflar ile Koruyun

Çok değil, bir 15 yıl geriye gittiğimizde çalınca önce antenini çekip konuştuğumuz telefonları hatırlarsınız! Belki o zamanlarda dokunmatik telefon görmüş olsak yadırgar ne olduğunu anlamaya çalışırdık. Tıpki şimdi oturduğunuz bir mekanda çalan telefondan sonra antenini çekip konuşan insanla karşılaşmak gibi! Belki de ilk insanmışçasına muamele görecek bu kişiyi bir hayal edin! Dokunmatik telefonların teknolojisini artık yakalayamaz olmuşken eski telefonların dayanıklılığını da sağlayamaz olduk. Bu yüzdendir ki hem korumak hem de kişiliğimizi yansıtan telefonkılıfları en partik çözüm yöntemi haline geldi.
telefon kılıfı

Telefon kılıfı seçenekleri arasında da şaşkına döneceğimiz şu günlerde pratik ve hızlı takibi online bir şekilde yapmam mümkün. Değeri yüksek olan telefonlarınıza yakışacak kılıfa karar verirken öncelikli olarak telefonunuzu koruyacağını ve aynı zamanda estetik ve şirin bir hava katacağını unutmayın. Kurak geçen günlerin ardından gelen yağmurlu havalarda ıslak zeminle temas etmesini önleyebilir, güneşli günlerde ekranını ters çevirerek ışınların kılıfa nüfus etmesini sağlayabilirsiniz. Bu şekilde telefonunuzu sürekli olarak korumuş olursunuz.
telefon kılıfları

Birbirinden farklı telefon kılıf seçenekleri ile hem kendinize hem de sevdiklerinize hediye edebilirsiniz. Sevdiğiniz kişilerin tarzına uygun modelleri tercih ederek pratik ve kullanışlı bir hediye seçeneğine kavuşurken hiçbir zaman yanından ayırmayacağı anılara da sahip olabilirsiniz.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder