11 Nisan 2013 Perşembe

Zarif Topuklu Ayakkabı Modelleri






Topuklu ayakkabı, bir kadının en büyük tutkusudur. Kendisini daha kadınsı ve çekici hissetmesini sağlayan bu ayakkabılarda çıkan en son trendleri, büyük bir ilgiyle yakından takip ediyorlar. Ayakkabı sektöründeki hazır modellerin hepsine sahip ama, farklı bir şeyler arayan kadınlar içinde, kişiye özel tasarımlar yapılmaktadır. Topuk boyuna ve rengine kendinizin karar vereceği şık ayakkabılar, ayağınızda muhteşem duracak. Tüm bayanları kıskandıracağınız bu ürünler, üstelik de çok uygun fiyatlarla satılmaktadır.

Dünyayı kasıp kavuran neon renk modası; sadece kıyafetlerde değil, topuklu ayakkabılarda da etkisini gösteriyor. Bu platformlu, sarı ayakkabıda gördüğünüz gibi cıvıl cıvıl renkler, bu yaz içimizi açacak. Kadınların; ucu açık ve rugan olan bu topuklu ayakkabıları, yazın tercih ettiğini, kışın ise daha çok çizme ve botlara yöneldiklerini görüyoruz. Uzun süre ayakta kalabileceğiniz davetlere katılmanız gerekiyorsa, mutlaka platformlu bir topuklu ayakkabı giymelisiniz. Ayağınızın çok ağrımamasını ve kolay yürümenizi sağlayacaktır.




Süet, rugan gibi farklı malzemelerden oluşmuş topuklu ayakkabılar, her yaşta bayan tarafından sevilerek kullanılıyor. Bu topuğu taşlı, süet topuklu ayakkabı; abiye kıyafet giyeceğiniz durumlarda, şıklığınızı tamamlayacaktır.Çok zarif bir kesimi olan ayakkabı; topuklu ayakkabı modelleri içinde dikkatleri üzerine çekiyor. Düğün, mezuniyet gibi özel günlerde ya da iş için yöneticilerinizle çıktığınız akşam yemeklerinizde, diğer bayanlardan bir adım daha öne çıkmanızı sağlayacaktır. Değişik topuklu ayakkabı modelleri arasından yapacağınız tercihlerle, güzelliğinizi ortaya koymanın zamanı geldi.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder