5 Ocak 2013 Cumartesi

Paco Rabanne


Paco Rabanne deyince şüphesiz ki akla kokusundan önce başka şeyler gelir. İnsanı ekran başına kitleyen  etkileyici reklamları , sanat eseri gibi duarn güzeller güzeli şişeleri.  Belki de işte bu yüzden anlatması en kolay parfümdür bu.

Belki de Paco Rabanne One Million un altın külçesi şeklinde şişe de sunulması  parfümün altın kadar özel olduğunu anımsatması içindir. Çok fazla kalıcı olan ve kadınların başını döndürebilecek kadar etkileyici olan bu parfüm üst notalarda kırmızı mandalina, greyfrut ve nane. Orta notalarda saf gül, tarçın ve baharatlar. Alt notalarda sarı meşin paçuli, beyaz odunlar ve amber içerir. Her an kullanılabilecek maskülen parfüm dinemik, enerji ve tutku doludur.


Paco Rabanne ailesinin adeta diğer efsane üyesi 1 Million parfümünün bayan serisi Paco Rabanne Lady Million, asil kokusuyla size özgüven getirecek ve çevrenizdeki bakışları üstüne çekmenizi sağlayacaktır.  Türkan Şoray’ında tercih ettiği tutkulu ve eğlenceli kokusuyla hiçbir zaman yanınızdan ayıramayacaksınız.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder